Bestil tid til hjulskifte

Vejret og temperaturen skifter, og derfor er det vigtigt, at du også skifter fra sommer- til vinterhjul.

Når årets første frost lander på din forrude, er telefonen hos din Audi Servicepartner allerede rødglødende. Det er derfor vigtigt at du får booket tid til skift af dine vinterhjul i god tid, så du undgår unødig ventetid. Hvis du lader én af vores teknikere skifte dine hjul, er du sikker på, at hjulboltene hverken bliver spændt for meget eller for lidt, at lufttrykket er korrekt, at dæk og fælge bliver inspiceret samt at eventuelt slid, fejl og mangler ikke bliver overset.

Vinterdækkenes anatomi giver det mest optimale vejgreb, når temperaturen bevæger sig under 7 grader. Gummiet i vinterdækkene er blødere end i sommerdæk, og det sikrer det bedste vejgreb - ikke kun på sne og is, men altså også på kold asfalt. Med sommerdæk på en vinterkold vejbane har bilen tendens til at skøjte, og det er risikabelt både for dine passagerer, din bil og dig.

Book tid hos din lokale Audi-forhandler allerede i dag. På den måde undgår du unødvendig ventetid, når du skal have en certificeret Audi-tekniker til at gøre din bil klar til den første frost.

Book tid til hjulskifte >>