Succesfuld første halvdel af Audi Sport TT Cup

Den nye Audi one-make cup har fanget tusindvis af fans på race tracks og live streaming med spændende motorsport, og danske Nicolaj Møller Madsen ligger stadig i spidsen.

Seks løb med seks forskellige vindere. Halvvejs gennem Audi Sport TT Cup har en tredjedel af de 18 faste deltagere allerede vundet et løb. Det viser, at Audis one-make cup står for afbalanceret og konkurrencedygtig motorsport. Det internationale felt har også stor relevans, og de seks vindere kommer således fra seks forskellige nationer: Marc Coleselli (A), Dennis Marschall (D), Shaun Thong (HK), Nicolaj Møller Madsen (DK), Jan Kisiel (PL) og Alexis van de Poele (B).

"De unge kørere har gjort et stort stykke arbejde lige fra starten og leverer imponerende og underholdende motorsport til tilskuerne," siger projektleder Rolf Michl. "Sæsonåbningen på Hockenheim banen var en fremragende premiere, og feedbacken fra medier og fans var meget positiv. De efterfølgende løb på Norisring og Red Bull Ring gav også en masse højdepunkter – samt et tilbageslag med den alvorlige ulykke på Red Bull Ring."

Det andet løb på Red Bull Ring blevet startet bag safety car på grund af kraftig regn og givet frit efter fire omgange. På grund af den dårlige sigtbarhed indtraf en ulykke under grønne flag, der involverede seks kørere – herunder Levin Amweg. Den schweiziske kører pådrog sig en rygskade og måtte indlægges. "Vi ønsker Levin alt det bedste og håber, at han snart vil være i stand til at køre igen," siger Michl. "Vi analyserer ulykken omhyggeligt, og kan allerede nu sige, at sikkerhedskonceptet i vores bil fungerede."

I den samlede klassificering af de faste kørere ligger danske Nicolaj Møller Madsen i spidsen her halvvejs gennem sæsonen. Danskeren har 111 point og har sluttet på podiet i fem af de seks løb. Han er efterfulgt af Jan Kisiel (99 point) og Dennis Marschall (87,5).

De resterende løb i Audi Sport TT Cup i 2015:
12.-13. september: Oschersleben
26.-27. september: Nürburgring
17.-18. oktober: Hockenheim

Live streaming af alle løb:
https://audimedia.tv

Yderligere information og videoer:
https://www.audi-mediacenter.